Bejelentkezés

Time to Move: Fedezd fel velünk Európát!

Külföldi tanulási vagy önkéntes lehetőségek érdekelnek?

Részt vennél nemzetközi projektekben, eseményeken?

Kíváncsi vagy, milyen Európai Uniós támogatások, pályázatok állnak nyitva előtted? Csatlakozz az Eurodesk Time to Move kampányának rendezvényeihez, és választ kapsz a kérdéseidre!

Októberben egy egész hónapon keresztül Európa-szerte több száz Time to Move esemény keretében kaphatnak információkat a fiatalok a nemzetközi mobilitási lehetőségekről. Több mint 20 ország, köztük Magyarország részvétel számos izgalmas program valósul meg az Eurodesk hálózat szervezésében.

Idén már harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Time to Move kampány, amelyben több mint 20 ország Eurodesk információs szakemberei működnek együtt. A több száz esemény között tájékoztató előadás, flashmob vagy rockkoncert egyaránt előfordul, a sokszínű online és offline programok célja, hogy megismertessék a fiatalokkal a nemzetközi tanulási, önkéntes és gyakornoki lehetőségeket, utazási információkat. A legtöbb esemény ingyenes, de néhol regisztráció szükséges.

A timetomove.info kampányhonlapon interaktív térkép segít a tájékozódásban arról, hogy mikor hol milyen esemény valósul meg. Azoknak, akik nem tudnak részt venni a programokon, a weboldal számos hasznos információt, linket kínál aktuális európai mobilitási lehetőségekről négy kategória szerint: tanulás, önkéntesség, gyakornokság, utazás.

Akit érdekel, a következő időpontokban tud velünk találkozni:
2016.10.14-én 18:00 órától a Civilek Éjszakáján a Szent-Györgyi Albert Agórában
2016.10.19-én 20:00 órától az SZTE Eötvös Loránd Kollégiumban

 

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó van a webhelyen